Golfkop

Buitenwoel Veendam

Golfkop

De Golfkop is gelegen aan het begin van de Golflaan nabij de kruising met de Buitenwoellaan. Op dit moment is de locatie nog in gebruik als paardenweide. Er zijn plannen in voorbereiding om op deze locatie woningbouw te realiseren.

De eerste ontwerpschetsen gingen uit van projectmatige woningbouw in de dure en middeldure sector (vrijstaand en 2-onder-1 kap). Bijgestelde inzichten hebben inmiddels geleid tot een wijziging in de programmering voor dit gebied. Het gebied wordt nu beoogd voor grondgebonden woningbouw in de betaalbare koopsector (starters). Deze doelgroep is in het huidige nieuwbouwaanbod binnen Veendam onderbelicht. We hopen binnenkort de eerste ontwerpschetsen hiervan te kunnen presenteren.

Mocht u interesse hebben in een woning op Golfkop of een ander nieuwbouwproject binnen de gemeente Veendam dan kunt u uw wensen (geheel vrijblijvend) kenbaar maken door u te laten inschrijven. Dit kan via de volgende link: inschrijven nieuwbouwprojecten (let op: DigiD benodigd).

Let op: Wanneer u zich inschrijft wordt u via het opgegeven emailadres van relevante informatie voorzien over nieuwbouwprojecten in de gemeente Veendam zodra deze beschikbaar komt. Er is maar 1 inschrijving per klant mogelijk. Alleen uw eerste inschrijving wordt in behandeling genomen.

Kavels voor projectmatige en particuliere bouw

Buitenwoel als thuishaven