Bastioneiland

Buitenwoel Veendam

Bastioneiland

Wonen in een volledig gasloze, geïsoleerde en duurzame woning? Het kan op het Bastioneiland. Op het noordelijk deel van Bastioneiland zijn op dit moment twee projecten in verkoop gelegen aan weerszijden van de George Martenslaan. Daarnaast worden er op het noordelijk en het zuidelijk deel particuliere kavels aangeboden.

Particuliere kavels

Buitenwoel als thuishaven

Bastioneiland Noord (verkocht)

Wonen waar men nog kan genieten van het weidse uitzicht en waar naar een evenwichtige verdeling tussen wonen, recreëren en verkeer wordt gestreefd. Bastioneiland-Noord is een van de deelgebieden van het bestemmingsplan Buitenwoel.

Bestemmingsplan en beeldkwaliteit

Het bestemmingsplan is digitaal te raadplegen. Behalve het ruimtelijk aspect is er ook een beeldkwaliteitsplan beschikbaar. Het bestemmingsplan en beeldkwaliteitsplan zijn te raadplegen via Ruimtelijke plannen. Het beeldkwaliteitsplan is te vinden onder: raadpleeg documenten – bijlage bij toelichting – bijlage 1 beeldkwaliteitsplan.

Verkoop door:

Raadhuisplein 5
9641 AW Veendam
T 0598 652222
vastgoed@veendam.nl

Kavels aan de Golflaan

Aan de zuidzijde van de Golflaan ter hoogte van het Bastioneiland is ruimte voor 3 bouwkavels. Zie onderstaande kaartje voor de beschikbaarheid, prijs en kavelgrootte.

Het bestemmingsplan is digitaal te raadplegen. Dit is in te zien via Ruimtelijke plannen. 

Voor nadere informatie kunt u contact opnemen met de gemeente Veendam via het aangegeven nummer of mailadres.

Verkoop door:

Raadhuisplein 5
9641 AW Veendam
T 0598 652222
vastgoed@veendam.nl

Projectmatige woningen

Buitenwoel als thuishaven

Projectmatige woningen George Martenslaan

Aan weerszijden van de George Martenlaan zijn 2 projecten in verkoop, het betreft Parkzoom en Thuis in Buitenwoel. Meer informatie is hieronder te vinden en op te vragen via de betrokken makelaars.

Parkzoom

Riant wonen aan de George Martenslaan in Buitenwoel Veendam

Groen, waterrijk en weids wonen in een energiezuinige en royale twee-onder-één-kapwoning of een fraaie vrijstaande woning. In de groeiende woonwijk Buitenwoel in Veendam worden 6 prachtige twee-onder-één-kapwoningen en 1 zeer royale vrijstaande woning gebouwd.

Verkoop door:

van Beresteijnstraat 22
9641 AB Veendam
T 0598 62 55 11

www.nieboer.nl

Thuis in Buitenwoel

Levensloopbestendig wonen aan de George Martenslaan in Buitenwoel Veendam

De zeven levensloopbestendige woningen liggen op het Bastioneiland. Hier kunt u gasloos, duurzaam en toekomstbestendig wonen. U voelt zich al snel Thuis in Buitenwoel. Het plan bestaat uit zes half vrijstaande woningen en één vrijstaande woning.

 

Verkoop door:

Javastraat 10-18
9401 KZ Assen
T 0592 338 410
E nieuwbouw@lamberink.nl

www.lamberink.nl

Impressie Bastioneiland

Onderstaand treft u een selectie van bestaande woningen van het project Bastioneiland.