Dijkeneiland Zuid

Veendam

Projectmatige woningen

Binnen Dijkeneiland Zuid zijn 3 locaties aangewezen voor de realisatie van projectmatige woningen. In de verkavelingstekening zijn deze locaties aangegeven met A, B en C. Middels een openbare uitvraag zijn 3 partijen geselecteerd welke samen op deze locaties in totaal 2 vrijstaande en 28 twee-onder-één-kap woningen zullen gaan realiseren. De eerste woningen ter plaatse van locatie C zijn reeds in verkoop. De overige woningen (locatie A en B) zullen naar verwachting in november of december in verkoop worden gebracht.

Van Ruysdaelplantsoen Oost

Van Ruysdaelplantsoen Oost (locatie A)

In de moderne wijk Buitenwoel-Golflaan in Veendam gaat Accent Bouw Wonen acht energiezuinige woningen realiseren. De straat van Ruysdaelplantsoen (Oostzijde) ligt in de meest recente nieuwbouwlocatie Dijkeneiland. De woningen worden gebouwd aan de Oostzijde van het van Ruysdaelplantsoen. Dat betekent dat u aan de voorzijde een prachtig vrij groen uitzicht heeft naar het plantsoen.

Het gaat om in totaal acht woningen. Twee vrijstaande woningen en zes twee-onder-een-kapwoningen. De vrijstaande woningen zijn op ruime hoekpercelen gesitueerd. Tussen de vrijstaande modellen worden de overige zes ruime twee-onder-een-kapwoningen gerealiseerd.

Klik hier voor meer informatie.

Ter Borchlaan West

Ter Borchlaan West (locatie B)

In de zeer geliefde wijk Buitenwoel (Golflaan) in Veendam worden 10 moderne, royale 2/1-kapwoningen gebouwd. De locatie van deze prachtige nieuw te bouwen woningen is de nieuwbouwlocatie ‘Dijkeneiland’. De woningen worden volledig gebouwd conform de huidige tijdsgeest. De kernwoorden zijn dan ook o.a. gasloos, duurzaam en energieneutraal. Alle woningen worden voorzien van een warmtepomp en zonnepanelen.

Klik hier voor meer informatie.

Ter Borchlaan Oost

Ter Borchlaan Oost (locatie C)

Zoekt u de optimale woonvorm die past bij de volgende fase van uw leven? Met ruimte voor u zelf en uw kinderen, of juist een woning voor als de kinderen de deur uit zijn? Wellicht is dit uw ideale droomwoning. Een uniek plan geschikt voor een brede veeleisende doelgroep, gesitueerd op een prachtige plek aan het water aan de Ter Borchlaan in ‘Buitenwoel’ te Veendam. Het plan geeft een gevoel van luxe, vrijheid en privacy.

Impressie van de te realiseren 12 twee onder één kap woningen aan het water.

Klik hier voor meer informatie.

Verkoop door:

van Beresteijnstraat 22
9641 AB Veendam
T 0598 62 55 11

www.nieboer.nl

Locatie

Laat uw woondroom uitkomen

Buitenwoel als thuishaven