Dijkeneiland Zuid

Buitenwoel Veendam

Dijkeneiland Zuid

De voorbereiding voor de ontwikkeling van Dijkeneiland Zuid is in volle gang. Onderstaand een impressie van de eerste ontwerpschets met een indicatieve verkaveling. Het definitieve ontwerp zal samen met de definitieve verkaveling naar verwachting in april 2022 op deze website worden bekend gemaakt.

Het plan zal bestaan uit een mix van kavels voor projectmatige en particuliere bouw. Dit in een ruime setting en in de vorm van hoofdzakelijk 2 onder 1 kap en vrijstaande woningen in de koopsector. Een deel van deze kavels zijn aan het water gesitueerd.

Mocht u interesse hebben in een kavel of woning op Dijkeneiland Zuid of een ander nieuwbouwproject binnen de gemeente Veendam dan kunt u uw wensen (geheel vrijblijvend) kenbaar maken door u te laten inschrijven. Dit kan via de volgende link: inschrijven nieuwbouwprojecten (let op: DigiD benodigd).

Let op: Wanneer u zich inschrijft wordt u via het opgegeven emailadres van relevante informatie voorzien over nieuwbouwprojecten in de gemeente Veendam zodra deze beschikbaar komt. Er is maar 1 inschrijving per klant mogelijk. Alleen uw eerste inschrijving wordt in behandeling genomen.

We hopen in juni 2022 te starten met de verkoop van de kavels c.q. projectwoningen waarna er in het najaar van 2022 gebouwd kan worden.

Kavels voor projectmatige en particuliere bouw

Buitenwoel als thuishaven